Aquest viatge a Islàndia serà una realitat!! Ja hem tancat un grup de gent molt aventurera i ja no podem afegir-hi ningú més. Gràcies pel vostre interès.

A DALT: Fotografiant icebergs en plena penombra. Un dels llocs més màgics d’Islàndia.
Jökulsárlón Ice Logoon, Islàndia

Sempre m’ha atret viatjar de manera diferent: trepitjar el terreny, percebre l'aire propi de cada lloc i barrejar-me amb la gent originària de cada racó. Necessito llibertat per a cada viatge, aturar-me on vull quedar-me, experimentar les emocions que el meu esperit vol sentir i veure allò pel que he emprès el viatge, amb tranquil·litat i serenitat.

Fa un any, perseguint aquests anhels de llibertat, em vaig dirigir en solitari cap al distant nord, vaig endinsar-me en el Cercle Polar Àrtic, per perdre’m en una de les joies noruegues: les Illes Lofoten. Vaig caminar, vaig sentir, vaig veure, vaig olorar, em vaig emocionar, vaig assaborir, vaig patir, vaig menjar i vaig dormir on el meu instint em va portar, però sempre dormint en plena natura, sota les Aurores Boreals. Sense allotjament, sense reserves, sense restaurants, sense lligams ... Només jo, un vehicle i una tenda de campanya seguint el rastre de la llum. La meva ànima es va omplir de sensacions poques vegades experimentades i em va obrir encara més, si cap, les meves ànsies de viatjar en llibertat.

Ara, em proposo viure una altra aventura al nord. Desitjo reviure Islàndia. Vull donar la volta a l’illa de nou, en ple hivern, amb total llibertat i en plena natura, gaudint de les emocions de les glaceres, cascades, icebergs, guèisers i paisatges surrealistes que aquesta illa, situada a la vora del cercle polar àrtic, pot oferir. Però, aquesta vegada, tinc el desig de compartir-ho.

Et proposo un repte: acompanya'm en un viatge diferent a Islàndia, on tots els teus sentits gaudiran d'una experiència única.

Comparteix amb mi aquesta aventura i deixa't arrossegar per aquestes ànsies de llibertat. Permet-me encaminar-te cap a aquesta terra de contrastos, perquè l'assaboreixis plenament, sobre el terreny i al nostre aire. Serà, sens dubte, una aventura extraordinària.

Islas Lofoten, Noruega

A DALT: Un dels meus campaments a les Illes Lofoten durant el viatge en solitari del passat hivern.
Platja Storsandnes, Isles Lofoten, Noruega

Quin és el pla?

Reunirem una expedició de quatre a sis viatgers i viatgeres intrèpids, amb ganes de viure una setmana en el fred hivernal d’Islàndia, recorrent les meravelles naturals d'aquest país, que fàcilment ens submergiran en un estat perpetu de creativitat fotogràfica. Voltarem l'illa seguint la carretera 1 (Ring road) que transcorre a través dels indrets més espectaculars d'aquesta terra.

Si vols veure algunes de les meves fotografies d'Islàndia, accedeix al següent enllaç: fotos d'Islàndia.

Viatjar en llibertat significa que tot està obert i tot és possible. La ruta exacta, els llocs, els temps, les parades… tot queda obert a les nostres pròpies decisions per poder adaptar-nos a les circumstàncies de cada moment. Per això, planificarem una ruta inicial, però tot podrà modificar-se segons el temps, la llum, les condicions… conduirem cap a on ens porti la llum.

Encara que aquest viatge està orientat principalment a la fotografia, això no ha de condicionar a ningú, qualsevol que s’uneixi al grup tindrà un munt de possibilitats de veure i experimentar innombrables emocions en cada instant de la ruta.

La millor manera de poder estar en el lloc adequat en l'instant oportú, és aconseguint una llibertat de moviments completa i “vivint” allà mateix, si és necessari. Per aconseguir-ho, el nostre mitjà de transport i hàbitat seran mini campers per a dues persones, completament equipades i preparades per desplaçar-se, aixoplugar-se, cuinar i dormir en els llocs on més ens convingui. Això és, sense cap mena de dubte, el que farà que el nostre viatge sigui veritablement incomparable.

DRETA: Un exemple de mini camper estacionada en el Jökulsárlón Ice Logoon.
Foto facilitada per l'empresa de lloguer.

Islas Lofoten, Noruega

Encara que la principal motivació del viatge és fotografiar i gaudir d’aquesta naturalesa brutal, hi haurà temps per banyar-se en aigües termals i piscines calentes i realitzar caminades per descobrir noves perspectives, caminant a través de terres fumejants i platges de sorra negra amb roques de lava de formes inversemblants.

Sempre que organitzo un viatge, un dels meus principals reptes és aconseguir les majors expectatives del lloc a un preu molt ajustat i aquest cas no és una excepció. Per aquest motiu sóc molt meticulós per poder mantenir les despeses a un nivell correcte. Aquí van els detalls:

Dates del viatge
Del dissabte 4 de març de 2017 al dissabte 11 de març de 2017
Pressupost per persona aproximat 1.000 €. Inclou:
Vol directe anada/tornada Barcelona – Reykjavik
(tot inclòs amb maleta de 20 kg)
Mini camper completament equipada
(Compartida per 2 persones)
Gasolina per a tot el recorregut
No està calculat
Menjars i begudes que comprarem a botigues i supermercats per gaudir-les a les nostres cuines de les campers.

Islas Lofoten, Noruega

A DALT: La carretera 1 (Ring road) al seu pas per l’escarpada costa est. Ruta 1, Islàndia

Si t'apassiona la proposta, no ho dubtis, aquest és el moment de deixar-te seduir per Islàndia, i si no, passa-li aquest article a algú que creguis que li pot interessar.

Si vols conèixer més detalls o tens qualsevol dubte o pregunta, pots posar un comentari en aquesta mateixa pàgina o si ho prefereixes, contacta'm directament. En el següent enllaç trobaràs totes les dades per posar-te en contacte amb mi. dades de contacte

Ens veiem a Islàndia!

  • Comparteix aquest article